top of page

Uitleg

NEGATIEVE ENERGIE:

WAT IS HET?
HOE TE HERKENNEN?
WAT IS ER AAN TE DOEN?

WINNER!

​Wealth

Manager
of the Year

Energybusters-dev.jpg
WAT IS NEGATIEVE ENERGIE?​

We leven in een tijd waarin we meer en meer bewust worden van energieën die ons omringen. Zowel positieve als negatieve energieën. Daar waar de positieve energieën ons leiden, beschermen en helpen zijn de negatieve energieën uit op het verstoren van harmonie en het zaaien van haat en verdriet. Negatieve energieën voeden zich dan ook door allerlei vormen van negatieve gevoelens zoals verdriet, pijn, angst, negatieve gedachten, stress en nog zoveel meer. Ben jij van nature hooggevoelig en spiritueel ontwikkelt dan zal negatieve energie zich sneller bij jou aangetrokken voelen wanneer er negatieve gevoelens en gedachten bij je opkomen. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die zich bewust worden van en gevoeliger zijn voor wat er zich allemaal energetisch in hun huis afspeelt. Er zijn steeds meer mensen die een link met energie leggen met wat er rondom hen verandert op zowel positief als negatief gebied. Jonge kinderen, kinderen in het algemeen zijn energetisch erg gevoelig en ervaren eveneens veel hinder van negatieve energieën, geopatische belastingen en diverse entiteiten.

Met regelmaat komt het voor dat een huis belast is met geopatische belastingen (negatieve energieën in de vorm van stralingen). Geopatische belasting is een verzamelnaam voor aardstralen, wateraders, aardbreuklijnen en elektrosmog. Geopatische straling kan bestaan uit straling uit onderaardse wateraders, straling uit geologische breuklijnen, radioactieve straling, geomagnetische straling in de vorm van netwerken (bijvoorbeeld Hartmann-; Currylijnen). Deze vormen samen met wateraders een van de grootste belastingen op ons lichaam en onze woon- en werkomgeving. Naast negatieve stralingen blijven ook veel negatieve emoties en negatieve gedachten bij mensen in hun energie hangen, zo komen er veel onrust en beladen emoties in hun systeem zoals jaloezie, verdriet, boosheid, angst van mensen rondom je, in de werkkring, of zomaar bij het winkelen. Dit zorgt ervoor dat je negatieve energieën/ identiteiten/entiteiten (lifters) aantrekt, die er vervolgens voor zorgen dat je deze opgepikte gevoelens persoonlijk maakt, met andere woorden je krijgt een gevoel van verdriet maar hebt niet door dat het niet van jou is.

HOE WEET JE NOU OF ER NEGATIEVE ENERGIE BIJ JOU AANWEZIG IS?​

Onderstaand een lijst met stellingen waaraan de aanwezigheid van negatieve energie kan worden herkend. Neem deze lijst eens door en bepaal voor jezelf of jij zelf of personen in je gezin zich herkennen in één of meerdere van deze stellingen. Wanneer je bij één of meer van de stellingen een bevestiging kunt geven dan mag je er van uitgaan dat je in aanwezigheid bent van negatieve energie of zelfs meerdere negatieve energie vormen. De regel is dat hoe meer van de stellingen uit de lijst bij je passen hoe meer je last ondervindt van negatieve energie. Het is dan ook zaak om daar op korte termijn iets aan te laten doen.

DE STELLINGEN

  • Jij en/of je gezinsleden hebben last van onverklaarbare kwalen en/of aandoeningen

  • Jij en/of je gezinsleden slapen slecht en/of zijn vaak wakker

  • Jij en/of je gezinsleden zijn gedurende de dag erg moe

  • Jij en/of je gezinsleden zijn erg prikkelbaar en hebben een kort lontje

  • Je herkent je niet in het gedrag van jezelf of je gezinsleden

  • Er zijn met regelmaat stemmingswisselingen bij jezelf of je gezinsleden

  • Je voelt opeens koude wind of krijgt het koud op de vreemdste momenten

  • Jij en/of je gezinsleden hebben met regelmaat hoofdpijn/migraine

  • Andere onverklaarbare gevoelens, situaties of voorvallen

Kun je nu bij meerdere stellingen een vinkje zetten en dus bevestigend antwoorden dan is er sprake van de aanwezigheid van negatieve energie. In welke mate, bij wie en waar is dan nog niet bepaald. Dat is de volgende stap waarbij Trudie en Gerard je kunnen helpen.

Trudie en Gerard kunnen dit geheel vrijblijvend bij je meten 

ALS ER DAN NEGATIEVE ENERGIE AANWEZIG IS WAT IS HIER DAN AAN TE DOEN?​

Het verwijderen van negatieve energie is niet voor iedereen weggelegd en is zeker niet zonder gevaar. Trudie en Gerard hebben geleerd hoe dit moet. Ze zijn zich beide bewust van de risico's die het opsporen en definitief verwijderen van negatieve energie met zich meebrengt. Trudie en Gerard gaan met hun gidsen en persoonlijke mantra's de negatieve energieën te lijf. Tijdens het energetisch reinigen maken ze gebruik van verschillende technieken. Door hun hoge persoonlijke resonantie veld en spirituele ontwikkeling zijn Trudie en Gerard instaat om alle negatieve stralingen & negatieve wezens te neutraliseren. Door het plaatsen/activeren van krachtige lichtformaties en lichtpoorten en het gebruik van speciale mantra’s worden alle geopatische stralingen definitief geneutraliseerd, Negatieve energieën/identiteiten/entiteiten worden verwijderd.

De aanwezigheid van negatieve energie is met het blote oog niet waar te nemen. Trudie en Gerard meten met wichelroedes in combinatie met hun ver openstaande zonnevlecht/buikchakra de aanwezigheid van negatieve energie. Ze zijn in staat om elke vorm van negatieve energie op te sporen. Dit opsporen doen ze op locatie in en rondom je huis en bij de bewoners.

DE AANPAK VAN EEN HUISREINIGING IN STAPPEN

STAP 1: DE PRESCAN

Op jouw verzoek wordt op basis van per mail gestuurde pasfoto's een prescan meting uitgevoerd. De geopatische belasting wordt op afstand gemeten en aan jou teruggekoppeld. De meting wordt uitgevoerd met toestemming van jou en de resultaten worden normaal gesproken binnen 3 dagen terug gekoppeld. (klik hier voor een prescan aanvraag)

STAP 2: DE TERUGKOPPELING

Nadat een prescan is uitgevoerd nemen wij contact met u op. dat is meestal per mail of messenger. Telefonisch kan uiteraard ook gebruik het nummer 0655103385.

We nemen de tijd om samen met jou de situatie door te nemen en geven daarbij onze adviezen. Tot hier is alles kosteloos.

Mocht je verder willen gaan is dat uiteraard jouw keuze. Onze intentie is alleen maar om jou te helpen in liefde en licht.

STAP 3: AFSPRAAK MAKEN

Nadat je voor jezelf hebt besloten om een huisreiniging uit te laten voeren maken wij hiervoor een agenda afspraak voor de huisreiniging op locatie. De kosten en betalingswijze komen dan ook aan bod. 

Wanneer je eenmaal dit besluit hebt genomen zul je ook gaan merken dat er al het een en ander gaat gebeuren. De intentie en de beslissing om iets te doen aan negatieve energie zet alles in beweging. Ook wij merken dit.

 

STAP 4: DE HUISREINIGING

Op de dag van de huisreiniging komen wij samen op locatie. We doen dit samen omdat we steun aan elkaar hebben en sommige negatieve energieën zo sterk zijn dat we elkaar moeten helpen bij het verwijderen.

We beginnen met het meten van de bewoners van het huis, het is dus erg belangrijk dat alle bewoners aanwezig zijn. Ook eventuele huisdieren worden gescand. 

Na deze persoonsmetingen starten we met het huis. elke ruimte wordt gemeten en aanwezige negatieve energieën worden direct verwijdert. verdieping voor verdieping wordt aangepakt. Na de verwijdering worden controle metingen uitgevoerd. Ook de tuin/balkon worden gemeten en gereinigd. 

Nadat het huis gereinigd is worden de bewoners gereinigd en worden ook hier controle metingen op uitgevoerd.

Het reinigen is erg intensief en kost erg veel energie en neemt 1,5 tot 2 uur in beslag. Er moet vrije toegang zijn tot alle ruimtes.

STAP 5: DE DETOX PERIODE

Na de huisreiniging start een periode van 10 tot 15 dagen van energetisch detoxen. Tijdens dit energetisch detoxen zal je aura en je chakra's zich opnieuw gaan vormen. Je aura neemt de eigenlijke vorm aan en je chakra's komen meer in balans. Dit energetisch detoxen ga je merken, aanvaard en accepteer die veranderingen in positiviteit. Je energetisch lichaam is zich namelijk aan het herstellen en dat is iets positiefs. De mate van detoxen is sterk afhankelijk van de situatie waar je je in bevond. Was je geopatische belasting heel er hoog dan moet je meer herstellen en is het detoxen dus heftiger. Voorgaande geldt uiteraard ook voor de overige gezinsleden en zelfs huisdieren.

Tijdens de detox periode kun je ons altijd contacten en ondersteunen we je, we geven we je tips en houden indien nodig een powertalk.

STAP 6: HET NAMETEN

Na 2 weken doen wij een nameting ook weer op afstand. We vragen je dan om opnieuw recente pasfoto's op te sturen en doen de meting op afstand. Nadat we de meting hebben uitgevoerd koppelen we de uitkomst terug. Het huisreinigingstraject is hiermee afgerond.

Wij weten zeker dat we jou kunnen helpen met het verwijderen van negatieve energie. Wij zijn super blij dat we mensen mogen helpen en zo een nog grotere bijdrage zijn aan het verbeteren van de wereld. Dat wij nog meer liefde en licht mogen verspreiden.

bottom of page